My Cart
0 Products
Totaal exclusief verzendkosten:  0,00
Winkelmandje bekijken

Het verhaal van Paradijshof
Over liefde voor exceptionele smaken en bijzondere vriendschappen

Het verhaal van Paradijshof

Over liefde voor exceptionele smaken en bijzondere vriendschappen

Lieve Radjpatie,

Had jij kunnen weten dat de reis die voor ons lag, in dat wonderlijke jaar 1968, toen we trouwden, nooit meer zou eindigen?

Het werd een odyssee, een heerlijke beproeving in het paradijs, met enkel betovering en verbazing, toch? De engelen waren zachtaardig en juichten ons toe, terwijl wij wild en jong de woeste continenten doorkruisten, diep glinsterende zeeën bevoeren, op zoek naar al die verrukkelijkheden voor de tong.

Oh, Radjpatie! Alle vrienden die wij onderweg maakten, waren bijzonder en zaten net als wij vol leven. Hoeveel dagen, avonden en nachten hebben wij niet doorgebracht in magnifiek gezelschap, in absolute vervoering, schaterlachend en redetwistend over al die heerlijke zaken die de mond en de tong aangaan?

En de opwinding die zich van onze harten meester maakte, wanneer wij een sublieme specerij hadden ontdekt of een oud en kostbaar recept! De euforie die ons dan in bezit nam, waste in één keer onze vermoeidheid weg, opgedaan tijdens onze langdurige reizen ver van huis.

Onze prachtige kinderen hebben jij en ik met duizend en één geuren en smaken grootgebracht en zij vervolgen nu deze odyssee met alle liefde die zij in zich hebben. En ook zij doen de wereld goed met hun schaterlach, de glinstering in hun ogen, hun vriendschap, en hun onstuimige hartstocht voor die schitterende smaken uit het paradijs.

Wat een reis!

Ik omhels je, en ik houd van je, met heel mijn hart,
JOHANNES